ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Σχετικά Με Εμάς-menus.gr

Η Νο1 Εταιρεία στη Δημιουργία Καταλόγων Μενού

Η Menus.gr είναι μια επιχείρηση που προσφέρει υπηρεσίες και ιδιαίτερα προϊόντα εκτυπώσεων για το χώρο της εστίασης. Δημιουργήθηκε από την PRESSTIGE, μια εκτυπωτική εταιρεία με 20ετή δυναμική παρουσία στον χώρο των γραφικών τεχνών. Η εταιρεία μας καλύπτει τις εκτυπωτικές ανάγκες των επιχειρήσεων εστίασης σε λειτουργικό αλλά και αισθητικό επίπεδο. Δημιουργούμε καταλόγους μενού, σουπλά, folder αποδείξεων και κάθε χρηστική εκτύπωση με ποικιλία ποιοτικών υλικών και προηγμένη αισθητική, στις καλύτερες τιμές.

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει, σε συνδυασμό με το inhouse Δημιουργικό τμήμα που διαθέτουμε, μας επιτρέπουν να φέρουμε σε πέρας ιδιαίτερα projects από τη Ιδέα μέχρι την Υλοποίηση και σε ποικιλία σχεδίων και προϊόντων. Οι τεχνικές ικανότητες της ομάδας μας σε συνδυασμό με τον σύγχρονο εξοπλισμό, μας δίνουν τη δυνατότητα να παρέχουμε ποιοτικές κατασκευές με ταχύτητα και αξιοπιστία, διατηρώντας ευελιξία στις τιμές μας. Προσφέρουμε value for money εκτυπώσεις, τόσο για γενικά projects όσο και για custom υπηρεσίες, σχεδιασμένες στα μέτρα σας.

Η εμπειρία μας, η πρωτότυπη οπτική μας και η δική σας εμπιστοσύνη μέσα στα χρόνια, μας επιτρέπουν να δημιουργούμε, να προσφέρουμε και να εξελισσόμαστε διαρκώς.